2013-05-30
 22:24:00

Goodnight sweetheart there is time to go.

Idag blev det "tidig" morgon för att hämta älsk på jobbet ♥ och efter det blev det frukost för att sedan färdigställa läxor och så. Sen skulle älsk på jobb-möte och efter det blev det seriemys ett tag sådär mitt dagen ^^... Efter det blev det mat och en omgång krocket med sis och barnen, för att sedan köra Sofie ytterligare igen till jobb. :) Så himla duktig som kämpar och styr med så mycket <33 jobb, läxor, skola och åka hit o åka dit. 
Nu ligger man i sängen och förbereder sig för att sova o koppla av lite. Innan det blev det en kväll med mamma, pappa o delvis llillasyster. :) 
Bjuder på Parenthood bild, bara för att den är bäst just nu ! ;')
2013-05-29
 20:50:48

Det som var nu.

Känner mig stolt! Har kommit en bra bit på sista inlämningen nu under kvällen och jag tror faktiskt jag hinner klart den imorgon om jag bara tar mig tiden att verkligen sitta imorgon ^^ Ska förövrigt sitta till nio nu sen får det kanske vara nog eller till halv tio kanske? o.O Får se vad jag orkar med.
Imorgon blir det tidig morgon med mycket styr under dagen och sen läxor på det. Ska bl.a. lämna tillbaka boken som jag lånade i början av kursen. Och sen ska Älskling jobba och kämpa som vanligt -  DU är bäst, måste bara säga det! -  och då förhoppningsvis kanske jag hinner läxorna emellan där. :)  

Btw. jävla varmvattnet har lagt av här.. Tydligen något fel i pancentralen här borta på väster -.- Segt, då jag hade velat diska upp ungsplåten och stekpannan vi använde förut till maten. ( Åt supergod hamburgare med goda pommes - faktiskt ovanligt goda pommes idag ;) )  Tur bara man hann duscha imorse, eller kanske ska säga under dagen,  innan det la av. ^_^ 
 
Idag har varit segt väder med typ spöregn hela dagen, så imorgon hoppas jag på finfint väder så man kanske hinner ta vara på vädret lite innan älsk ska jobba imorgonkväll iaf. :)  

Saknar dig Sofie<3 DU äger som jobbar och sliter!
 
 
2013-05-28
 12:30:00

Egendesignad plånbok.

Har sysslat med detta nu ett tag då min plånbok är helt körd.. Går inte ens stänga nu... -.- 
Men nu har jag fixat detta och ser fram emot att få min nydesignade plånbok :D
 

Hos Planbok.nu kan du designa gravyr på plånböcker

2013-05-27
 10:22:12

Väntan...

Då var det en ny vecka med nya tag..

Förra veckan kändes som kaos, vet inte redigt vilken dag det är eller något känner jag.. o.O

Läxorna för förra veckan gick ganska fort att färdigställa och resten av förra vecka ägnades åt att börja på sista inlämningsuppgifterna som är pritty much...>_< En redigt fyllig bok analys som ska analyseras med en nykritisk metod och sedan en vetenskaplig rapport om teckenspråk som ska vara ett ordentligt jävla arbete -.- hoppas bara jag klarar kursen och att jag faktiskt får åtmintone godkänt. :'0

Idag nu på morgon har jag kört syster till linköping och ja, som det är nu väntar jag på att hon ska komma ut o ha gjort sitt ärende. Och resten av veckan blir läxornoxh sen på fredag blir det att tvätta nerebi tvättstugan och Lördag kommer spenderas med älskling och bror i en bil fram och tillbaka till Stockholm.. Sen på söndag blir det bilresa ner till Hultsfred för älsklingen o mig. ^^ Ser jag liksom fram emot.. Att få träffa Ämli och alla andra där nere och framför allt att får åka dit med älsklingen! ^^ hoppas vi har kul och tar vara på tiden!






Sofie jobbar i princip hela veckan nu så jag blir ganska mycket själv, men det kanske är positivt så läxorna får extra mycket tid.. Men det kommer bli ensamt och segt och jag kommer sakna henne enormt!

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka så får vu se om det dyker upp något mer innan det bär av till Hultsfred eller om nästa kommer då man är där nere ^^

Kraam på er!
2013-05-21
 12:58:53

Läxor & seega..

Hum... Vet igentligen inte redigt vad jag ska skriva här idag.. Har inte hänt något speciellt kul på de seanste dagarana då det varit supertrååk väder och ja, det enda som gjorts är läxor, vilket är positivt i sig, iofs.  

Ahh juste! vi har ju varit och spelat minigolf oxå i både lördags, med Älskling, Jenny, Jerry och Andreas, och i söndags blev det med hela familjen i princip.. ^^ Trevligt trevligt. 


Som jhag skrev innan så har man gjort läxor både måndag och Tisdag (idag) och nu är jag faktiskt färdig med veckans läxor men ska förberedea det stora arbetena som ska vara klara nästa vecka då det är sista kursveckan på Svenska 3 nu innan sommarn och allt. Ska bli skönt att ha klarat alla kurser som jag trodde skulle bli svårt, men sammtidigt kommer det nog bli ganska långtråkigt utan att ha något att göra om dagarna.. Får helt enkelt hoppas på fint sommarväder så man kan vara ute och ta vara på dagarna, med roliga aktiviteter ^^ Sen får vi ju inte glömma att vi ska ner till Hultsfred snart och då händer massa kuligt!! :D *Längtar* 
 
Ja och förövrigt så händer nog inte mycket mer idag mer än äta och se typ serier eller något sånt O.o 
Nu blir det nsart prommenix med vovvsingarna, för att sedan se vad som sker och händer resten av dagen. 

Tack och hej leverpastej (som förövrigt inte är något jag äter x.X )
 
 
                  
 
2013-05-17
 18:31:59

Sommardag ;D

Åhh måste säga  att det är skönt att varje vecka beta av läxor, för läxor! Har även hunnit läsa nästan halva boken som ska vara klar tills nästa vecka då jag ska göra en bokanalys som "slutuppgift" för denna kurs. Får inte heller glömma den stora vetenskapliga rapporten som också är en "slutuppgift" för kursen. -.- Ush! Känner mig lite småstressad, då det är så mycket mer varje vecka.. 
 
Igår var ingen vidare dag.. Känner mig lite smått orolig för lillkillen (Nomy) Han dricker så otroligt mycket och kissar sedan så mycket, är ju knappt så han kan hålla sig 2-3 timmar >_< Blir att prata med veterinären på måndag då vi ska dit för årets vaccination med de små grabbarna :)  
 
Idag har man varit nere vid varamon på prommenad med Älskling och vovvsingarna, passade även på att ta en fika och hundarna fick leka i vattnet och fånga pinnar ^^ Är så himla glad att de faktiskt gillar att bada och va vid vattnet. :D
 
I kväll, eller rättare sagt om ca en timme ska man köra Älsk till jobbet, så ikväll blir man ensam hemma med grabbsen. Mysigt det också, dock mysigare med dig älskling! <3 
Får inte glömma att man ska få hjälp av pappsen med bilen också. Ska kolla vad för del vi ska köpa för att fixa avgas-lekaget  samt byta däck till "orginaldäcken" för bilen, då man ska sälja de andra fälgar+däck.
Förövrigt blir det nog en lite långis med hundarna senare, och sen spenderar jag nog mesta dels tiden åt att försöka läsa ut så mycket av boken i svenskan som möjligt! vill ju beta av läxa för läxa så jag kan slätta allt lite sen! Dock kommer det nog bli lite segt då kursen slutar och man inte kommer ha så mycket att göra om dagarna, men man får hitta på annat då... I början av Juni blir det ju även en tripp till Hultsfred för studentfirande och mer där till! Älsk ska bl.a. till sin skola för närträff en sista gång innan sommarn, sen blir det även en tur till Gbg för att se håkan! Tack för att ni vill ha med mig Ämli & Sofie! <3 Det värmer verkligen till 100% Hoppas bara allt löser sig med hundar och sånt där till. 

Bjuder på bilder från vår lilla tripp till varamon förut idag, som en avslutning liksom.. ;) 
 
 
                
 
 
 
 
2013-05-14
 13:30:53

Härligt!

DÅ var det ny dag med nya tag! :)  

Idag är en läxa för denna vecka avklarad, vilket känns otroligt skönt! Har även varit ute i bråstorp och hämtat lite gratispaketer! :D Bl.a. en DogBag, med massa godsaker till hundarna ^^
Och vilken minut som helst ska jag bege mig ner till bilen för att röra mig mot föräldragruppen vid 14.00 . När jag kommer hem blir det god tacosmys! Och ikväll blir det serier med sis, älsk och Dani som vi ska vara barnvakt till ^^ - Kommer nog bli super! 
 
Imorgon kommer bror över och vill ha hjälp med läxa annars blir det nog mest att göra min egna läxo och läsa för fulla muggar! 

Allt känns bra nu! jag hoppas det fortsätter i den riktiningen och att livet bara blir till det bättre. Önskar dock alla kunde försöka lika mycket och tänka på att inte ta saker för givet. 

Ne nu måste jag springa!
Ha det bäst.. kram!
 
2013-05-11
 08:42:35

Uppe med tuppen

tidig morgon idag då älskling ska jobba. Måste säga att jag är stolt över att du fått jobb och kämpar!! - Jag älskar dig hela universum runt och tillbaka!

Just nu har jag precis kört älskling, ätit och gett busarna mat. ^^ Nu blir det vänta på att sjusovarna Jonny och Jonna ska vakna då blir de frukost för dom och under tiden blir det läsa läxa om det hinns med. :)

Under dagen blir det läxor och så får vi se vad vädret har att bjuda på om man ska ta en långpromenad med vovvarna? ;)
Annars blir det laga mat senare och ikväll blir det jag och lillebror som spenderar kvällen tillsammans.. Det ska vi nog klara av så fint så!! ^^
Och längtar tills imorgon kl 8.00 då Sofie kommer hem oxå!!

Kram på er alla och ha en superbästast dag! =) ♥



2013-05-08
 20:16:16

Nybakat!

Veckorna går fort fram känns det som och nu i början på veckan har det verkligen varit fullt upp. 
I måndags blev det läxor och på eftermiddagen/kvällen blev det en tripp till Linköping och fär hämtade man bl.a. ut lite babyboxar och älsklingen köpte lite småsaker till Ämli. :) 
Igår blev det läxor och färäldragrupp samt så var Sofie på en jobbintervju! ^^ Alltid lika stolt över dig ska du veta!! 

Idag har dagen gått åt läxor samt ätit och gått med vovvarna en hel del. Nu såhär på kvällen så har vi bakat havrebollar, vilket blir spännande att smaka då vi aldrig tidigare bakat det innan! :O 

Resultat!
 
Ne nu ska man väl ta och mysa ner i soffan och smaka dessa godbollar och se Parenthood med älskling, och B1 och B2 (John-John & Nomy) ^^
 
Ha en trevlig kväll och sov gott! =) 
2013-05-05
 06:43:25

Smärtan är olidlig!

Vaknade tidigt på morgon av bärldens smärta i mellangärder och trodde jag skulle dööö! Fyfan för denna smärta... Tredje gången nu, men denna gång avtog det efter ett tags vridande i sängen och en halvtimma på toan i tron på att jag faktuskt skulle kräkas.. Känns som om hag får i mig något som jqg bör undvika men hur ska jag veta vad när det känns som det är av olika anledning varje gång.. >_< usch bara!

Kändes skönt att få skriva av sig lite och samtidiht kan jag gå tillbaka o se hur stora intervall det är mellan varje natt jag får sådär.. Denna gång mådde jag ju iofs himla dåligt igårkväll innan jag somna. Blev lite småyr och mödde lite illa.

Allt jag hoppas är bara att det går över och inte kommer tillbaka någonsin!!

Idag blir det fint väder om man kollar ut nu.. Igentligen är det "storstädning" men ska se om vi inte kan städa lite fort för att sedan gå ut o hitta på npgot trevligt. Måste ju ta vara på vädret när man kan. ;)

Hoppas ni får en fin och härlig dag!
C ya!



Måste bara påpeka att jag saknar mitt hår och allt det där gamla! Finns det något någon kan ge mig en dag i det trista sen så är det verkligen en frisörklippning så jag kan få klippa mitt hår sådär!
2013-05-03
 23:07:29

bortom allt så försöker jag.

Ett kort inlägg nu då.

Idag har läxorna för denna vecka betats av, vilket känns så otroligt härligt.

Måste även säga att vädret varit underbart de senaste dagarna, vilket oxå gör mig välldigt lycklig. Tror bestämt jag var ute med vovvsingarna 2 timmar idag och bara strosade runt. Mötte då även på mamma o syster med hundar och även Storebror och hans flickvän med hundar och strax efter kom Sofie och mötte upp alla oss vid östensson efter att hon varit på lite ärende ^^

Efter det blev det data-tid, fixa mat och en promenix med hundarna förbi brevlåda o östenssons för att sedan, när man kommer hem, mysa ner i soffan med awesome serier. ; D
Och nu ligger man i sängen och ska nog snart sussa..

Imorgon blir det troligtvis grillning, vilket man ser fram emot en hel del.

Oj då, nu blev det ändå ett lite lagom långt inlägg men men det bjuder jag på :3

God natt på er o sov gott allihop!



2013-05-02
 22:45:00

Äntligen!!

Ja så var man här igen, I sluet på veckan då alla läxor och saker som skulle gjorts under veckan ska va klara. Och gissa vad! - det är dom oxå ;) har bara en argumentation och spela in imorgon förmiddag, men den är färdigskriven och klar så det ska inte ta många minuter. :D Idag har man annars bara gjort läxor, rastat gosemysarna och lånat en bok på biblioteken för en svenskauppgift. Senare under eftermiddagen får man inte glömma finbesöken av syster, vi såg nämligen en efterlängtar film; Safe Haven.Efter det blev det lite Revolution och sedan en sista prommenix med hundarna för att nu snart sova. Imorgon ska älsk iväg på ärende vid 11 så då blir det inspening och bokläsning annars hoppas jag på något annat trevligt att hitta på under morgondagen ! ^^ Nu får de va bra för mig hej svejs! Och god natt. :)
 
Safe Haven
2013-05-01
 22:00:00

biomys

Idag har tiden gått relativt fort.. Med läxa, besök hos lillebror med god fika och senare på kvällen blev det biomys med Älsk, Jonna, Jerry och Andreas. Riktigt bra film om man frågar mig, och ännu bättre med det trevliga sällskap som var med. 

Vädret har varit underbart och jag kan bara säga att jag hoppas på grillat i helgen, med lite kubbspel.

Förövrigt så blir det läxor under morgondagen - känns dock mindre kul.. Hatar att ha saker framför mig, och imorgon är det slutsamtal i Engelska 7 vilket känns jävligt nervöst. Men jag biter ihop och kör på som vanligt. Man får tänka att efter imorgon är det över.. 

 
 
 
 
Nu blir det att krypa ner i sängen så god natt på er alla!