2013-05-21
 12:58:53

Läxor & seega..

Hum... Vet igentligen inte redigt vad jag ska skriva här idag.. Har inte hänt något speciellt kul på de seanste dagarana då det varit supertrååk väder och ja, det enda som gjorts är läxor, vilket är positivt i sig, iofs.  

Ahh juste! vi har ju varit och spelat minigolf oxå i både lördags, med Älskling, Jenny, Jerry och Andreas, och i söndags blev det med hela familjen i princip.. ^^ Trevligt trevligt. 


Som jhag skrev innan så har man gjort läxor både måndag och Tisdag (idag) och nu är jag faktiskt färdig med veckans läxor men ska förberedea det stora arbetena som ska vara klara nästa vecka då det är sista kursveckan på Svenska 3 nu innan sommarn och allt. Ska bli skönt att ha klarat alla kurser som jag trodde skulle bli svårt, men sammtidigt kommer det nog bli ganska långtråkigt utan att ha något att göra om dagarna.. Får helt enkelt hoppas på fint sommarväder så man kan vara ute och ta vara på dagarna, med roliga aktiviteter ^^ Sen får vi ju inte glömma att vi ska ner till Hultsfred snart och då händer massa kuligt!! :D *Längtar* 
 
Ja och förövrigt så händer nog inte mycket mer idag mer än äta och se typ serier eller något sånt O.o 
Nu blir det nsart prommenix med vovvsingarna, för att sedan se vad som sker och händer resten av dagen. 

Tack och hej leverpastej (som förövrigt inte är något jag äter x.X )
 
 
                  
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: