2013-03-23
 19:56:40

saknad.. plus utråkad till max!

Ja då ligger man här i soffan, all by my self.. eller inte riktigt. Har ju två mysgosar som värmer mig o förgyller dagen! ^_^ ♥ DOCK SAKNAR JAG SOFIE MEGA MEST OCH VILL BARA HA HEM HENNE NUU!! 
 
Måste bara säga att vädret varit underbart idag btw!! :) John-John behövde inte ens sin jacka och jag frös inte en enda gång.  ;) 
 
 
 
Hoppas alla har en finfin kväll och inte saknar ihjäl sig på det man älskar till 100%.. ♥ 
Kramar!!
2013-03-19
 11:36:12

sluter på något gott.

Jaha, då har man gjort slutprov i barns lärande och växande och måste säga att det nog gick så bra det kunde gå. ^^ Är iaf nöjd! Imorgon väntar slutexamination i filosofi då jag ska komma på en filosofisk fråga och utgå från en teori och argumenter för min fråga.. Och allt detta via scype! -.- Känner mig j*vligt nervös men nog ska jag fixa det!! 
 
Förövrigt så är i princip lägenheten klar, bara lite småfix så som sladdar o sånt som ska fixas. :) Men det får vänta tills tiden tillåter.
I helgen åker Sofie ner till Ädelfors för närträff med sin skola.. Måste säga att jag kommer sakna dig enromt! Kommer bli tomt utan dig..♥ Jag har iaf två lurvtussar att ta hand om så dom får förgylla min vardag då du inte är här. Medans dess ska jag nog se till att få lite gjort. 
 
Hoppas på att få gå på bio med dig snart nu när vi är så gott som klara med allt i lägenheten. ♥ det förtjänar du och jag! 
 
Kram på er alla, och hoppas ni har en underbar dag! 
 
 
 
2013-03-11
 13:02:00

=)

Skulle vilja berätta för folk som inte vet vad jag håller på med nu för tiden att det pluggas på distans för fullt.
Just nu pluggar jag Barns lärande och växande samt filosofi och innan det, var det matte, fysik, kemi och lärande och utveckling som gällde..
Förhoppningsvis sak jag väl börja hålla det lite mer uppdaterat här.. Kanske inte skriva varje dag eller så men ändå lite då och då för de som tycker det är kul att läsa något som jag skrivit..
Kan ju passa på att bjuda på en bild på lägenheten som vi flyttade in i den 1 mars! :)
Övriga bilder på hur det ser ut kommer någon annan gång ^_^just nu är det för mycket med läxor och allt annat omkring så bilder får vänta :)