2010-01-19
 12:19:01

Gratis Mailpengar

Hej, Riktigt seg morgon om ni frågar mig.. Blir hemma idag, känner mig inte alls kry och pepp på skola.
Men efter idag ska det bli ändringar, skolan måste börja skötas.

Förövrigt har jag gått och blivit medlem på en helcool sida då man får gratis pengar för att ta emot mail.
kika gärna in och kolla ^^


2010-01-08
 19:17:27

en helt vanlig dag, fast lite olik.

Vaknade vid 10 över 6 och skulle till skolan, men det slutade med att jag skulle stanna hemma och fixa en hel del! Men dom delarna försvann bland pakethandling, införskaffning av nya foppatofflor med foder i..

Innan allt detta hände blev det en hel morgon med älsklingen, Elliey och alla små råttisar. ^^
Riktigt trevligt. Sen skulle man iväg och slutföra jobbet ännu en gång, men nu är det äntligen färdigt, och på kuppen har man tjänat in en del pengar :)

     
Texas.                                                             Ellieyskrutt.

Efter jobbet som sagt, blev det pakethandling, och efter blev det att köpa lite godis inför fredagskvällen med sis, älskling och en trevligt film :) 

Efter godiset blev det raka vägen hem och här blev vi ett atg återigen med råttisarna ^^  dom börjar nog bli en aning mysiga.  Snart så är dom helt tama :D 

Etfer det, blev det mat och snart begav vi oss av ot att införskaffa oss dessa tofflor :) 

                      
Mina Foppatofflor.                                                Älsklingens och mina foppatofflor. 

Blev juh förståss mer än två par,  Ett par till mig, ett par till älsk, ett par till lillebror och så tänkte jag att Jonna fyller juh snart så varför itne ge bort ett par till henne när hon ändå va med :)  Så 4 st par blev det.

När man kom hem till Mamma och pappa för att lämna tofflorna till bror så vart både mamma och pappa riktigt sugna på att skaffa sig ett par fodrade foppatofflor dom oxå, de va juh ändå riktigt billiga, 49:-

Ne, nu ska man väl börja förbereda sig för film och godis och en hel del mys mys :) 
Hoppas ni får en bra kväll ni oxå

Kramar!

2010-01-06
 19:43:39

jobba?

Den fösta morgonen med råttisarna :)  Är riktigt glad att älsk köpte de små liven.

Förövrigt skulle jag fixa det sista på jobbet och imorgon börjar skolan och eftersom det vart ändrade planer på jobbet så måste jag dit efter skolan imorgon oxå.. jähj för mig (or not!)
Dagen har annars funkat ok. har ätit mackaroner och pannbiff och sen så har jag varit vid östenssons och handlat det sista godiset som blir, för sen börjar skolan och då skulle det bli slut på det mesta.:P (om vi nu lyckas hålla de) 

Har ni några "nyårs" löften? 

2010-01-05
 21:23:08

Vetlanda

Va ett tag sen, igår blev det jobb och sedan en rensning av förrådet, eftersom råttisarna ska in där imorgon som älsk ska köpa :)

    
Och så här fick det bli, iaf för tillfället. (Förrådet)

Och nu till dagen. Vaknade vid klockan 7 och kunde inte somna om, vilket kanske va lika bra, för vid halv 8 ringde det någon som va intresserad av viasatabonomanget :) skönt och slippa det.  Vid 10 i 10 blev det att åka ner till bussterminalen och möta "han som ringde" och det bestämdes att vi skulle få hem papper för att skriva över abonomanget och förhoppningsvis kommer papprena snart så vi får det överstökat.
Sen när jag kom hem spelade man lite supermario, och vet ni vad?! jag varvade spelet :D jähj me! ( tog iof genvägar (A) ) Snart, vid halv 12 så bar det av mot Vetlanda för att köpa Texas, Noah, Neo och Keso. :D 2 timmars bilresa dit, sedan va det bara hemvägen kvar. När vi kom hem blev det att släppa in de i buren och säga hej till Ellieytuss ^^  Förövrigt skulle vi äta Sibylla, men det va tydligen stäng, vem nu som bestämmer at sibylla ska vara stängt en dag som denna? O.o Aja, så vi chansade på att Sveapizzerian skulle vara öppen och det va den, så det blev pizza istället för Sibylla, men det va lika gott det :) Sen åkte vi hem och det blev att sätta sig här och söka jobb på ALV (Astrid Lindgrens Värld) Senare blir det nog att se på TV och sova :)

   
Keso(vit) och Texas (svart)                              Texas.