2010-04-15
 21:32:23

were it begins.

Jag har absolut ingen ork kvar..  Jag har mycket att göra de dagar jag inte ens har något att göra..
Vet inte redigt vad jag ska säga.. längtar tills älsklingen kommer hem. Jag saknar henne <3 fast hon blir ju bara hemma en vecka sen åker hon igen.

Imorgon eller i helgen blir det full rulle för mig och syster. då ska man ut och dela ut reklad för två och ja, sälja expressen oxå :/ denna helg hade varit skönt med lite ledigt.

Förövrigt har jag börjat med en ny hobby av någon annledning. Tatueringar. Har börjar tatuera lite smått..
Här kommer några bilder på saker jag tatuerat. Berätta gärna vad ni tycker :) och hör av dig/ er om du/ni blir sugen på en tatuering till ett superbilligt pris. ^^


Jonnas Tatuering.                                        Jimmys Tatuering.


Mattias Tatuering.                                              Mattias Tatuering.
2010-04-02
 21:58:35

Det är aldrig försent.

Hej, ett tag sen jag uppdaterade.. Har fått en kommentar om att istället för att lägga upp videos på andra som sjunger så ska jag lägga upp videos när jag sjunger och spelar. Har dessvärre inget tillräckligt bra material för att kunna spela in m.m. Men jag ska försöka fixa det så fort som möjligt och försöka hitta på något jag kan spela in.

Beställde en mickrofon igår, känns riktigt skönt. Nästa gång pengarna kommer in så blir det ett "mixerbord"

Förövrigt så åkte älsklingen ner till H-fred idag, och jag är hos mamma och pappa. Har delat ut reklamen för helgen, har även sålt expressen och idag gick det faktiskt riktigt bra! Imorgon blir det expressen-utdelning igen, vilket det blir både söndag och måndag oxå. 

Hoppas ni får en riktigt skön helg!! :)