2011-02-25
 16:18:46

I was born this way.

Jag trodde nog det skulle bli en aning bättre med körkort och visst blir det väl det.
Men jag var nog inte berädd på att förlora dig på kuppen. Förlåt för mitt usla jag, men jag älskar verkligen dig trots att det inte känns så alla gånger. Jag accepterar ditt vel och håller mig undan men du ska veta att det kommer bli otroligt svårt för mig. Jag hoppas bara du blir lycklig.

Jaha, så då va det ett tag sen jag skrev.. Har inte orkat redigt och känner att jag inte haft någon större lust, Har varit mycket med körkort och uppkörning och allt och som en god nyhet så kanske ni förstår att jag klarat det och nu har jag mitt körkort! 
Har även tillbringat en liten tid hos syster på sjukhus, då hon oppererats för gallsten.. Ja så mycket mer har inte hänt. Har jobbat en del med pappa för att få allt och gå runt. och i helgen blir det troligtvis tidningar då Jonna är nyoppererad och har lite svårt för att anstränga sig. Men det känns väl bra att få in lite småpengar kan jag ju säga.

Senare när Sofie kommer hem tror jag vi skulle ut till bråstorp (ÖB, Ica Maxi och Willys, kanske även karlssons om vi hinner.) Efter det blir det nog tacos och kankse filmen "Tusen gånger starkare".



Hoppas ni andra haft en super lov och att ni får en bra kväll.
2011-02-12
 14:28:32

Daniel!

Jag måste bara visa en liten video då vi intervjuar våran systerson!
Han är ju bara så skön! ^^



En applåd för Dani ^^
2011-02-12
 14:11:06

Flytt och massa fix!

Ja, som sagt så har jag flyttat till min nya lägenhet nu, känns otroligt skönt, och äntligen börjar internet och allt komma på plats. Känns bra :D

Försövrigt har jag varit en massa sjuk på senaste så skolan halkar efter, allt de måste tas igen nu denna vecka som kommer.. Och snart är det sportlov oxå, vilket innebär att jag även snart ska göra teoriprov för körkortet och ett förarprov. Lite nervöst. ><
Förövrigt så (förutom att man är sjuk) så är det faktiskt ganska bra.

Ja, det var en liten mini update här.
hoppas ni har en otroligt trevligt dag!