2011-05-13
 10:21:58

Kanske känns som jag hittar "det" igen.

Har faktiskt varit duktig och skött skolan något bättre nu denna vecka. Har gjort prov idag i naturkunskap om kroppen och jag tror faktiskt att det gick ganska bra^^ Förövrigt blir det fan att ta tag i läxor på alla fronter.. Här näst blir det religionen som ska fixas. jag menar det är ju inte många veckor kvar nu.. sen är det slut, då tar man studenten :D Kommer även bli till att röra på sig en hel del mmer nu när jag har Billie att ta hand om. Känns faktiskt jävligt bra!! Då kanske man får tillbaka lite kondition och ag kanske börjar må bättre psykiskt oxå. dock är det ju bara till i slutet av denna månad som jag har Billie (en hund för de som inte vet..) Jag menar det blir svårt att springa samma sträckor, eller gå kanske jag ska säga, med Nomy som är sån liten skit.. :p Kan ju nämna att jag, Sofie, Jesper och Jonna har tänkt åka till Liseberg i slutet av juni.. Och denna gång så det inte bli någon gång som det bara sägs och sedan inte blir av.. jag ska verkligen kämpa för detta. ha en super dag för jag ska försöka ha det !!:)
2011-05-11
 02:23:30

It's like never..

skulle nog kunna ligga här i evigheter och bara se dig fortsätta andas och sova sådär fint som alltid..Att få höra tunga andetag och ibland ett extra tungt då du behöver lite extra luft.. När du som mest faller så är det ingen som tar emot dig och det gör ont... ont att träffa marken. Men jag tror man glömmer mig lätt, för det är inte så att jag va något speciellt för dig ... I wish you could fight for me like I fight for you every second..
2011-05-11
 01:47:50

känns som det var år sen det var du och jag

jaha.. så var det det där nya taget i livet man skulle ta, som aldrig blir av ändå.. Aja när vi kommer till livet efter skolan så har jag åtminstone skrivit in mig på arbetsförmedlingen iaf!! På Torsdag så ska jag iaf träna på prov inför fredag och så ska jag verkligen ta tag i allt med skolan osv.. Förövrigt så fik jag ta emot väfldens finaste Billie idag!! ^^ En litestörre vovvsing som ska bo med min broder tills i slutet av denna månaden om inget annat spännande händer ;) Ne nu ska jag nog ta och avsluta dagen.. jag hoppas ni haft en superfin solig dag :) jag önskar dock att livet var något lättare med dig.. för trots allt så är jag i behov av dig!! goodnight
2011-05-01
 17:04:56

ibland känns det bara skönt att släppa taget.

Nu när jag ändå bara ligger i soffan och kollar Grey's Anatomy så kan jag passa på att skriva lite här.. Veckan som kommer känns väldigt fullplanerad. På måndag skola, än så länge iaf. På tisdag läxa och studiedag. På onsdag skola och tvätta igen ( om det behövs ). Sen på torsdag blir det första resan till stockholm, för att lämna syster på arlanda. Sen på fredag blir det först skola sen ska jag hälsa på Elin över helgen. :) sen så är det en ny vecka. Jag hoppas att ni har det bra och jag hopppas att vi får superväder hela veckan och att jag kryar på mig en aning mer. Sen kan vi hoppas på ett jobb någon gång i veckan dock inte så det krockar med något. Och i mellan allt detta hoppas jag att det blir massor av tid med sofie och john-john ^^ byebye. Have a good day!