2013-02-26
 00:00:00

Hemfärd och längtan.

Jaha, då är man hemma igen.. känns lite sisådär segt men samtidigt längtar man ju till flytt och allt.. dock känns det mindre kul då man tydligen inte får nycklarna som man tänkt och får vänta ytterligare.. förövrigt har det blivit att packa ihop i princip resten av min lägenhet och sen läxor och renskrivning av läxor.. är inte ens klar än -.-
Får inte glöma seriemyset ikväll heller! Alla avsintt var dock lite depp sådär men hoppas på en vändning i nästa avsnitt. 
 
Hoppas ni lever livet där ute och har det super!! ;-)
 
 
 
 
 
 
2013-02-24
 07:50:00

läxa eller ej.. det hjälper iaf att vara uttråkad.

Jaha så va det en sista dag för sofie på skolan för denna gång. Längtar tills 15.00 idag, då hon kommer hem! Då blir det besök hos hennes far och efter det får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Imorgon blir det roadtripp till Västervik, vilket ska bli otroligt kul! Ser fram emot en dag med lite shopping med Ämli och Sofie.. ♥ 
Förövrigt går väl morgonen åt vilande och kanske om jag orkar.. så ska jag göra en skriftlig sammanställning av intevjun som jag skulle göra i en av uppgifterna denna vecka..
 
Kanske ska passa på att säga att nu förtiden så pluggar jag och för tillfället är det barns lärande och växande som gäller och måste säga att det år otroligt lärorikt och intressant vilket gör det hela så mycket bättre och lättare!
Som avslut kan jag bjuda på två mysbilder av Nomy och John-John ^^
 
 
2013-02-23
 21:40:00

känner bara för hem.

Vet igentligen inte vad jag ska skriva som gör saken bättre.. kanske att kärleken betydde något extra.. har iaf nomy hos mig.. och trots att problemet är det sitter jag och spenderar dem i bilen .. skiter ärligt i vilket!
 
Tänk att detta fick mig att skriva.. hoppas ni är nöjda iaf. 
God natt på er! 
 Bjuder på en bild på lilla plutten som faktiskt växer i magen och ville bara säga att jag aldrig ångrar dig eller nomy! Och är lycklig att jag har dig sofie även om jag inte betyder ett uns så mkt som du betyder för mig! Och john-john är världens myshund och är minst lika stolt och lycklig att ha dig i mitt liv oxå.