2010-01-05
 21:23:08

Vetlanda

Va ett tag sen, igår blev det jobb och sedan en rensning av förrådet, eftersom råttisarna ska in där imorgon som älsk ska köpa :)

    
Och så här fick det bli, iaf för tillfället. (Förrådet)

Och nu till dagen. Vaknade vid klockan 7 och kunde inte somna om, vilket kanske va lika bra, för vid halv 8 ringde det någon som va intresserad av viasatabonomanget :) skönt och slippa det.  Vid 10 i 10 blev det att åka ner till bussterminalen och möta "han som ringde" och det bestämdes att vi skulle få hem papper för att skriva över abonomanget och förhoppningsvis kommer papprena snart så vi får det överstökat.
Sen när jag kom hem spelade man lite supermario, och vet ni vad?! jag varvade spelet :D jähj me! ( tog iof genvägar (A) ) Snart, vid halv 12 så bar det av mot Vetlanda för att köpa Texas, Noah, Neo och Keso. :D 2 timmars bilresa dit, sedan va det bara hemvägen kvar. När vi kom hem blev det att släppa in de i buren och säga hej till Ellieytuss ^^  Förövrigt skulle vi äta Sibylla, men det va tydligen stäng, vem nu som bestämmer at sibylla ska vara stängt en dag som denna? O.o Aja, så vi chansade på att Sveapizzerian skulle vara öppen och det va den, så det blev pizza istället för Sibylla, men det va lika gott det :) Sen åkte vi hem och det blev att sätta sig här och söka jobb på ALV (Astrid Lindgrens Värld) Senare blir det nog att se på TV och sova :)

   
Keso(vit) och Texas (svart)                              Texas.


Ämli
PUBLICERAT: 2010-01-06, 09:59:16 | URL: http://instngdflikka.bloggsida.se/

Tummen upp på dig

Du skriver änkligen! :D hehe



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: